جلوگیری از خروج خودکار Gmail و سایتها در Chrome و Firefox
اگر بعد از بستن مرورگر، Gmail یا سایتهای مختلف از حساب خارج میشوند و هر بار مجبور میشوید دوباره رمز وارد کنید، احتمال دارد مرورگر Cookie / Site Data سایتها را هنگام بستهشدن پاک کند.
🟢 Google Chrome
مسیر از منو
⋮ سهنقطه بالا سمت راست
→ Settings
→ Privacy and security
→ Site settings
→ پایین صفحه، بخش Additional content settings
→ On-device site data
تنظیم صحیح
در صفحه On-device site data:
✅ Allow sites to save data on your device
باید فعال باشد.
و این گزینه:
❌ Delete data sites have saved to your device when you close all windows
باید خاموش باشد.
همچنین:
❌ Don’t allow sites to save data on your device
نباید فعال باشد.
نتیجه
با این تنظیم، Chrome اجازه میدهد سایتها اطلاعات موردنیاز خود را روی دستگاه ذخیره کنند و معمولاً ورود شما به سایتها، از جمله Gmail، بعد از بستن و باز کردن مجدد Chrome حفظ میشود.
🦊 Mozilla Firefox
مسیر تنظیمات
☰ Menu
→ Settings
→ Privacy & Security
در صفحه Privacy & Security به قسمت:
Cookies and Site Data
برو.
مطمئن شو تنظیمی که باعث پاک شدن Cookie و Site Data هنگام بستهشدن Firefox میشود فعال نباشد.
همچنین در قسمت:
History
اگر گزینه:
Clear history when Firefox closes
فعال است، روی Settings… بزن و بررسی کن که:
❌ Cookies پاک نشود.
چون اگر Cookieها هنگام خروج از Firefox پاک شوند، ممکن است سایتهایی مثل Gmail بعد از اجرای مجدد مرورگر دوباره درخواست ورود کنند.
🧠 نکته مهم
وجود تعداد زیادی سایت در قسمت:
View permissions and data stored across sites
در Chrome کاملاً طبیعی است.
این قسمت فهرست سایتهایی است که روی سیستم شما اطلاعات یا مجوز ذخیره کردهاند و لازم نیست برای حل مشکل، همه آنها را پاک کنید.
⭐ خلاصه تنظیمات
| مرورگر | مسیر | تنظیم لازم |
|---|---|---|
| 🟢 Chrome | Settings → Privacy and security → Site settings → Additional content settings → On-device site data | Allow sites to save data on your device ✅ |
| 🟢 Chrome | همان بخش | Delete data… when you close all windows ❌ |
| 🦊 Firefox | Settings → Privacy & Security → Cookies and Site Data | پاکسازی خودکار Cookieها هنگام خروج خاموش ❌ |
| 🦊 Firefox | Privacy & Security → History → Clear history when Firefox closes → Settings | Cookies ❌ |
🎯 قانون ساده
اگر میخواهید Gmail و سایتهای دیگر بعد از بستن مرورگر همچنان شما را به خاطر داشته باشند:
Cookie و Site Data را هنگام بستن مرورگر پاک نکنید.
⚠️ اگر با وجود این تنظیمات باز هم از حساب خارج میشوید، افزونههای Privacy/Cookie، نرمافزارهای پاککننده، آنتیویروس یا تنظیمات مدیریتی سیستم نیز میتوانند عامل باشند.

